Μηχανολογικές Μελέτες Θέρμανσης Κλιματισμού Αερισμού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Μηχανολογικές Μελέτες Θέρμανσης Κλιματισμού Αερισμού

Η εταιρεία ΡΕΛΛΟΣ έχοντας δημιουργήσει μια ομάδα ειδικών με επικεφαλείς 2 πτυχιούχους μηχανολόγους μηχανικούς (Bachelor Degree, Master engineering Degree) αναλαμβάνει να διακπεραιώσει μια ολοκληρωμένη μελέτη θέρμανσης, κλιματισμού και αερισμού του χώρου σας.

Εμπιστευθείτε την Rellos Green για τη:

  • Μελέτη θέρμανσης του χώρου σας και την εγκατάσταση του καλύτερου συστήματος θέρμανσης για σας

  • Μελέτη κλιματισμού για το χώρο σας και εγκατάσταση αντίστοιχου εξοπλισμού (fan coil,air condition etc)

  • Μελέτη για μηχανικό εξαερισμό του χώρου σας

Μέσα από την αλληλεπίδραση αυτών των συστημάτων επιτυγχάνεται η διατήρηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας του χώρου μας σε επίπεδα που θα μας εξασφαλίσουν υγεία και άνεση, συνεπώς μόνο μια σωστή μηχανολογική μελέτη και η τοποθέτηση ενός σωστού μηχανολογικού εξοπλισμού μπορεί να δημιουργήσει αυτές τις συνθήκες.

Είναι απαραίτητο οι μελέτες να χαρακτηρίζονται από λειτουργικότητα ,απλότητα και ευκολία στη κατασκευή. Συχνά εντοπίζουμε λάθη στο σχεδιασμό με την τοποθέτηση σύνθετων και πολύπλοκων συστημάτων που αυξάνουν αισθητά το κόστος εγκατάστασης αλλά και χρήσης για τον ιδιοκτήτη.

Η εγκατάσταση υπερδιαστασιολογημένων λεβήτων δημιουργεί αυξομειώσεις στη θερμοκρασία του χώρου και οδηγεί κατά κανόνα σε αυξημένη κατανάλωση.

Τα σώματα καλοριφέρ αλλά και τα κλιματιστικά θα πρέπει να χωροθετηθούν σε σωστή θέση ,διαφορετικά δεν θα γίνει σωστή διάχυση της θερμοκρασίας στο χώρο.

Η μηχανολογική μελέτη θα πρέπει να περιλαμβάνει έλεγχο για τα επίπεδα της εσωτερικής υγρασίας μέσα στο χώρο. Σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα η σχετική υγρασία μέσα σε ένα εσωτερικό χώρο πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 30% και 60%. Τα επίπεδα υγρασίας στο χώρο μας παίζουν σημαντικό ρόλο για την υγειά μας και τη διάθεση μας.

Είναι σημαντικό επίσης μια μελέτη να εμπεριέχει τη χάραξη των βέλτιστων διαδρομών των συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού(δίκτυο σωληνώσεων, υδραυλικές υποδοχές κλπ)

Rellos Green

"Εγκαταστάσεις θέρμανσης-κλιματισμού με την ποιότητα του ονόματος ΡΕΛΛΟΣ"

Εγκατάσταση θέρμανσης στα μέτρα σας

Η ομάδα μας αφότου συλλέξει τα κατάλληλά δεδομένα σχετικά με τις ενεργειακές απαιτήσεις του χώρου σας, θα σχεδιάσει ένα λειτουργικό σύστημα θέρμανσης προσαρμοσμένο πάνω στις ανάγκες σας.

Θα χρειαστεί να εγκατασταθεί ένας λέβητας ή αντλίας θερμότητας, δεξαμενές αποθήκευσης νερού, θερμαντικά σώματα, σωληνώσεις ,δοχεία πιέσεως, αντλίες, όργανα ελέγχου ,θερμοστάτες κλπ.

Μπορεί να επιζητάτε μια εξέλιξη του υπάρχοντος συστήματος θέρμανσης

Μπορεί να χρειάζεστε ατομική θέρμανση για το διαμέρισμα σας

Μπορεί να χρειάζεται να εγκαταστήσετε ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης

Μπορεί να επιζητάτε μαζί με την εγκατάσταση θέρμανσης και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης

Στην Rellos Green αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για σας.

Επικοινωνήστε
Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και στην επόμενη σας αγορά κερδίστε μια extra έκπτωση 5%