Διαμόρφωση αρδευτικού δικτύου και τοποθέτηση αρδευτικών συστημάτων

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Διαμόρφωση αρδευτικού δικτύου και τοποθέτηση αρδευτικών συστημάτων

Η εταιρία μας ,διαθέτοντας πάνω από μισό αιώνα επαγγελματικής εμπειρίας,ειδικεύεται στο σχεδιασμό αρδευτικών δικτύων.

Κάθε αλληλεπίδραση με έναν πελάτη μας αποτέλεσε και αποτελεί ευκαιρία βελτίωσης των υπηρεσιών μας , για αυτό και έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα ειδικών ,που μπορεί να διαμορφώσει ένα σύστημα άρδευσης προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε πελάτη μας.

  • Ενδιαφέρεστε για πότισμα σε καλλιέργεια ανοικτού τύπου ή σε καλλιέργεια κλειστού τύπου;

  • Για υπέργεια ή υπόγεια άρδευση;

  • Θέλετε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα άρδευσης στο κήπος σας ;

Είμαστε στη διάθεση σας να απαντήσουμε πάντα με γνώμονα την επίτευξη του καλυτέρου οικονομικού αποτελέσματος της γεωργικής εκμετάλλευσης.

Επικοινωνήστε

Rellos Green

"Η άρδευση γίνεται επιστήμη"

Το άρτιο εξειδικευμένο προσωπικό είναι υπεύθυνο για:

O σχεδιασμός και εγκατάσταση ενός συστήματος άρδευσης δεν αποτελεί μια τόσο εύκολη υπόθεση , είναι μια εργασία θεμελιώδους σημασίας για τα φυτά , τις καλλιέργειες και τη διάρκεια ζωής του δικτύου , για αυτό και ανατίθεται στο ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας. Είμαστε υπεύθυνοι για τη διαμόρφωση του ολόκληρου του δικτύου από την αρχή με την επιλογή του κατάλληλου συγκροτήματος άντλησης ως την επιλογή των κατάλληλων αρδευτικών συστημάτων πάντα με βασικό κριτήριο το σωστό τρόπο ροής του νερού για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά . Ένα ορθά σχεδιασμένο και εγκατεστημένο δίκτυο αποτελεί προϋπόθεση για την εξασφάλιση της μέγιστης αποδοτικότητας του και της αντοχής του στο χρόνο.

Τα συστήματα άρδευσης ποικίλουν και η επιλογή του κατάλληλου συστήματος διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση, αποτελώντας μια σύνθετη διαδικασία που έχει ως σκοπό την ορθολογική διαχείριση του νερού και τη βελτιστοποίηση της γεωργικής εκμετάλλευσης. Πριν την επιλογή του συστήματος θα πρέπει να εξετάσουμε και να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά:

  • Με το έδαφος
  • Με το είδος του φυτού και το τρόπο καλλιέργειας. Είναι καλλιέργεια ανοικτού τύπου ή κλειστού τύπου(θερμοκήπια)
  • Διαθέσιμη ποσότητα και ποιότητα αρδευτικού νερού
  • Κόστος εγκατάστασης και λειτουργείας των έργων
Ανάλογα λοιπόν με την κάθε περίπτωση , η ομάδα μας θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα άρδευσης είτε αυτό είναι άρδευση με σταγόνες, είτε άρδευση με υπόγειους αναδιπλουμένους ,στατικούς ,περιστροφικούς εκτοξευτήρες ,είτε άρδευση με καταιονισμό(τεχνητή βροχή), είτε υπόγεια άρδευση , είτε άρδευση μέσω κινητών αυτοκινούμενων συστημάτων είτε συνδυασμός αυτών

Η ομάδα ειδικών που έχουμε στη διάθεση μας αναλαμβάνει να επιλύσει και να επισκευάσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σε ένα εγκατεστημένο δίκτυο αλλά και να διενεργήσει τις διαδικασίες συντήρησης όπου απαιτούνται.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και στην επόμενη σας αγορά κερδίστε μια extra έκπτωση 5%