Αρχική/ Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου



Ο Όμιλος Ρέλλος αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος του Όμιλου ΡΕΛΛΟΣ επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

 

Αναγνώριση Πελάτη: 

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: 

ο Κωδικός Εισόδου (email) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε, σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το rellosgreen.gr δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το rellosgreen.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.




Κωδικοί Εισόδου (email) & Ασφαλείας (Password): 

Για την είσοδο σας στο rellosgreen.gr χρησιμοποιείτε δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (email) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Το rellosgreen.gr σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε και θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων κωδικών.




Προσωπικά Δεδομένα - Απόρρητο Συναλλαγών: 

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από το rellosgreen.gr και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και συνεργάτες της εταιρίας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης. Επίσης και με το παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά το rellosgreen.gr δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα rellosgreen.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από το rellosgreen.gr. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

 

COOKIES

Τα cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε και χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Είναι μια σειρά πληροφοριών σε μορφή κειμένου, που αποθηκεύονται από το πρόγραμμα περιήγησης στη συσκευή σας. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies θα μεταδοθούν στη συνέχεια στον ιστότοπο μας. Κάθε cookie είναι μοναδικό για το πρόγραμμα πλοήγησής σας και περιέχει ορισμένες ανώνυμες πληροφορίες. Εμείς χρησιμοποιούμε τα cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της χρήσης του ιστοτόπου από τους επισκέπτες του. Η λειτουργία του ιστοτόπου θα επηρεαστεί σημαντικά αν απενεργοποιήσετε ή αν δεν αποδεχθείτε την χρήση των cookies. Έχετε δικαίωμα στην απενεργοποίηση των cookies το οποίο μπορείτε να το καθορίσετε μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας. Παρ’όλα αυτά η απενεργοποίηση τους μπορεί να μην σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα του ιστοτόπου μας.

ΤΥΠΟΙ COOKIES

1. Λειτουργικά

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Σας επιτρέπουν να πλοηγείστε στην Ιστοσελίδα και να απολαμβάνετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας για μεγάλο χρονικά διάστημα (persistent 1 ημέρα έως 1 χρόνο)

Παραδείγματα: PHP application cookie, PHP session cookie, frontend_cid, session_id, frontend, popup_newsletter

2. Απόδοσης

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την μέτρηση της απόδοσης και τη βελτίωση της λειτουργικότητας, καταγράφοντας ανώνυμα δεδομένα για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός. Αυτά τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) αλλά για μεγάλο χρονικά διάστημα (persistent)

Παραδείγματα: Ga, Gat, utm, utma, utmc, zlcmid, atuvs

3. Mέσων κοινωνικής δικτύωσης

Με τα cookies κοινωνικής δικτύωσης μπορείς να συνδεθείς στα κοινωνικά σου δίκτυα (πχ Facebook - Twitter - YouTube - Instagram) και να μοιραστείς εκεί περιεχόμενο από τον ιστότοπό μας. Τα διαφημιστικά cookies (τρίτων μερών) συλλέγουν πληροφορίες που συμβάλλουν στην καλύτερη εξατομίκευση των διαφημίσεων. Αυτά τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) αλλά για μεγάλο χρονικά διάστημα (persistent)

Παραδείγματα: fbcsrf

COOKIES ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Τα cookies των Google Analytics είναι cookies ανάλυσης/καταγραφής απόδοσης που μας επιτρέπουν να συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies μας ενημερώνουν για το πόσοι χρήστες επισκέπτονται τον ιστότοπό μας καθώς και για τον τρόπο πλοήγησης των επισκεπτών στα διάφορα σημεία του. Είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies της Google Analytics σχετικά με τον ιστοτόπό μας μεταφέρονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές της Google σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google.

Επιπλέον, τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών (πχ facebook, instagram κλπ) μπορούν να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας αν επιλέξετε να μοιραστείτε υλικό από τον ιστότοπο μας.

Κατά καιρούς, οι ιστότοποι και οι εφαρμογές μας ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς και από τους ιστότοπους των δικτύων των συνεργατών, των διαφημιστών και των συνδεδεμένων εταιρειών μας. Αν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο προς οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, επισημαίνεται ότι οι εν λόγω ιστότοποι έχουν τη δική τους πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής και δεν υπέχουμε καμία ευθύνη για τις εν λόγω πολιτικές.

Παρακαλούμε να ελέγχετε τις εν λόγω πολιτικές πριν από την υποβολή οποιωνδήποτε προσωπικών δεδομένων στους εν λόγω ιστότοπους.



Newsletter

Εγραφείτε τώρα ηλεκτρονικά για να λαμβάνετε πρώτοι ενημερωτικά email για τις τρέχουσες προσφορές μας !