ΡΕΛΛΟΣ ΑΕ

Ήταν 1954, όταν ο ιδρυτής της εταιρείας Αθανάσιος Ρέλλος ξεκινούσε την πώληση αγροτικών, σιδηρικών και αρδευτικών προϊόντων με το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στη Κάτω Αχαΐα. 70 και πλέον χρόνια μετά η εταιρεία μας διαγράφει μια αξιοσημείωτη πορεία συνεχιζόμενης εξέλιξης και ανάπτυξης. Η εταιρεία-οικογένεια μας διατηρώντας την παράδοση στην ουσία των σχέσεων και στηριζόμενη σε 4 βασικούς άξονες κατάφερε να μετατραπεί σε έναν όμιλο επιχειρήσεων με ποικίλες δραστηριότητες ,με έξι σημεία λιανικής πώλησης στην Αχαΐα και συνολικούς αποθηκευτικούς χώρους 5000τμ. Οι αξίες αυτές καθόριζαν και καθορίζουν την ταυτότητα μας και αποτελούν εχέγγυο μελλοντικής εξέλιξης!

ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Πρώτο μας μέλημα αποτελεί η βαθιά γνώση των προϊόντων μας ώστε να προτείνουμε λύσεις εναρμονισμένες με τις ανάγκες τωνπελατών μας. Αfter sales εξυπηρέτηση και σχέση ποιότητας-τιμής αντίστοιχη του Ρέλλος

ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Είμαστε πρωτίστως μια οικογενειακή Επιχείρηση και αυτό αποτελεί για μας Προτέρημα αφού διαθέτουμε επίπεδη Οργανωτική δομή που επιτρέπει την Εύκολη επικοινωνία μεταξύ μας.